top of page

About The Bourbon Room

''Een team met een enorme passie voor lekker eten en mooie wijnen''

Het The Bourbon Room team is jong, hecht, dynamisch en bruisend van ambitie. Wij streven elke avond naar een perfecte mix van lekker eten, goede wijnen en een gastvrije, gastronomische sfeer.

De brigade staat onder leiding van eigenaresse en ‘Ladychef’ Ilka Bon, die met haar jarenlange ervaring bij onder andere Michelinster restaurant Merlet* haar passie en talent heeft ontwikkeld en daarmee de sterren van The Bourbon Room-hemel kookt.
Ilka creëert, samen met haar team, spannende creaties met ingrediënten die passen en horen bij het seizoen. Zij is altijd op zoek naar nieuwe smaakcombinaties en kookt met oog voor detail.

Overbuurman en wijnspecialist De Gouden Ton selecteert met veel toewijding de wijnen die naadloos aansluiten bij de gerechten, hun sommelier-ervaring en bijbehorende passie ervoor zorgen dat de combinatie lekker eten en drinken bij ons een vanzelfsprekendheid is.

BR3.jpg
BIET.jpg

From the Press

1

Rik V

Echt een hele dikke aanrader. Neem het menu van de chef (4 of 5 gangen), en proef van alles een beetje. Wij hadden ook het wijn arrangement erbij. Echt een prima prijs-kwaliteit verhouding. Super lekker gegeten.

2

Robert S

Kom hier regelmatig en laat me iedere keer graag verrassen. Creatieve en lichte keuken. Persoonlijke ambiance en zorgzame gastheer.

3

Klein Hesselink

Gekozen voor het verrassingsmenu van de chef. 4 Gangen geïnspireerd door de nabijheid van de zee. Stuk voor stuk alle gangen erg lekker. Een heerlijke Viognier er bij gedronken. Zeer aan te bevelen.

bottom of page